U bent niet ingelogd | inloggen
SAMEN VOOR HET SPOOR
startpagina / opleidingen / overzicht
 
Opleiding selecteren
MBO Railtechniek

Start je carrière in de boeiende wereld van het spoor met de nieuwe opleiding mbo railtechniek van Railcenter! In samenwerking met Quercus en ROC Graafschap College bieden wij de mbo-opleiding Railtechniek aan. Behaal je mbo 3 Elektrotechniek diploma en alle benodigde spooropleidingen die het mogelijk maken om te kunnen werken in het spoor tijdens dit opleidingstraject. Na 16 weken onderwijs mag je al fulltime (onder begeleiding) aan de slag bij de aannemer. De opleiding tot monteur Energievoorziening of Treinbeveiliging duurt 2 jaar en 16 weken.

 

Schrijf je nu in voor de start op 1 november 2023!

 

Ben je geïnteresseerd in het spoor en de techniek en wil je je vaardigheden op dit gebied ontwikkelen? Dan is het nieuwe mbo railtechniek-programma van Railcenter precies wat je zoekt! Een mbo 3 Elektrotechniek diploma behalen en na 16 weken fulltime (onder begeleiding) aan het werk bij de aannemer. De opleiding biedt de perfecte mogelijkheid om snel een carrière in de wereld van het spoor te starten.

 

De opleiding is voor iedereen met passie voor het spoor, gemotiveerd en bereid is onregelmatige tijden te werken. Elke dag draag je bij aan het functioneren van het spoor. Door je in te schrijven voor mbo railtechniek van Railcenter, creëer je kansen voor jezelf en bouw je aan een solide basis voor een carrière in het spoor. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen bij de volgende klas!


Er zijn geen opleidingen gevonden voor het geselecteerde vakgebied.

« Terug naar de beginpagina.