U bent niet ingelogd | inloggen
SAMEN VOOR HET SPOOR
startpagina / opleidingen / veiligheid / 914e e-learning v&g proces voor de rail systems engineers en planontwikkelaar prorail
914E E-learning V&G proces voor de Rail Systems Engineers en Planontwikkelaar ProRail
Doel

De opleiding is een herinstructie voor de Rail Systems Engineers (RSE) deelnemers die de opleiding Reviewen V&G-plan ontwerpfase voor RSE ProRail met een positief resultaat hebben doorlopen. De basis voor de opleiding Reviewen V&G plan ontwerpfase voor RSE ProRail is de oude versie van het V&G proces geweest. Deze is in de tussentijd grondig gewijzigd. Doel van deze training is de wijzigingen in de nieuwe procesbeschrijving ook op deze doelgroep op een goede manier over te brengen.

Doelgroep

Rail Systems Engineers van de afdeling Techniek Resourcing van ProRail

Inhoud

De inhoud van deze opleiding bestaat uit een e-learning. Om de opleiding af te ronden moet de deelnemer de afsluitende eindtoets in de e-learning met een positief resultaat afgerond.

Gewenste vooropleiding

Deze opleiding is ontwikkeld voor alle Rail Systems Engineers (RSE) die reeds de opleiding Reviewen V&G-plan ontwerpfase voor RSE ProRail hebben afgerond.

Bijzonderheden

Deze opleiding is ontwikkeld voor beginnende Rail Systems Engineers (RSE) of voor RSE's die weinig tot geen ervaring hebben met het reviewen van een V&G O plan.

 

Duur:
E-learningmodule: Ja
Aantal studie-uren e-learning:
4 (geschat)
Prijs: € 98
start-
datum
locatie Tijd les-
dagen
vrije
plaatsen
inschrijven
E-learning - - toon -
 inschrijven