U bent niet ingelogd | inloggen
SAMEN VOOR HET SPOOR
startpagina / opleidingen / management en organisatie / 094 introductie value engineering prorail
094 Introductie Value Engineering ProRail
Doel

Value Engineering (VE) wordt bij ProRail gebruikt als besluitvormingsinstrument in verschillende stadia van projecten. In de opleiding raak je bekend met de methodiek en leer je voor je eigen project inschatten of het toepassen van VE zinvol is en zo ja, op welk moment en met welk doel.

Doelgroep

De opleiding is met name bestemd voor projectmanagers, railsystemengineers en planontwikkelaars van ProRail Vervoer en Dienstregeling, Projecten en Operatie.

Inhoud

ProRail past sinds 2002 de methodiek Value Engineering toe als besluitvormingsinstrument in verschillende stadia van projecten. Bij het toepassen van VE wordt met een multidisciplinair team in workshopvorm gestreefd naar kosteneffectieve oplossingen voor de benodigde functionaliteit binnen het project. En met succes. De resultaten van VE bij projecten zijn een gemiddelde besparing van 5 tot 10 procent en bij een aantal projecten zelfs een prestatieverbetering van gemiddeld 18 procent.

 

Tijdens de opleiding krijg je een introductie op VE, komt de samenhang van VE met processen en andere technieken binnen ProRail aan de orde en wordt ingegaan op praktijkervaringen.
De opleidingsopzet gaat uit van een actieve inbreng van de deelnemers.

Bijzonderheden

Medewerkers die NIET werkzaam zijn bij ProRail kunnen zich inschrijven voor de opleiding ‘Introductie Value Engineering’ (097).

 

Duur: 1 dag
Prijs: € 202
start-
datum
locatie Tijd les-
dagen
vrije
plaatsen
inschrijven

Heb je interesse in het volgen van deze opleiding?
Schrijf je dan in op de wachtlijst of neem contact
met ons op:

Telefonisch: 033 467 4727
Per e-mail: info@railcenter.nl

 wachtlijst