U bent niet ingelogd | inloggen
SAMEN VOOR HET SPOOR
startpagina / nieuws / detailweergave
 
Nieuwe versie Trainweb-app beschikbaar
Publicatiedatum:23 mei 2016
Inhoud:

De nieuwe versie van de Trainweb-app (Memotrainer) voor Android en IOS staat online!
 

Als je hem wilt installeren zoek je in de Play Store/App Store op 'Trainweb'. Als je de oude versie van de app al op je tablet of telefoon had staan, wordt de app automatisch geüpdatet als je dat hebt ingesteld, of je gaat naar de Play Store/App Store en voert de update handmatig door.  

 

De functionaliteit van de app is uitgebreid. Je ziet in de app alle opleidingen waar je in Trainweb aan gekoppeld bent. Je kunt nu in één app de digitale onderdelen van de opleiding volgen, oefenen met vragen in de Memotrainer en lesstof nog eens bekijken (de naslagfunctie).

 

De bestaande Trainweb Naslag-app is dus niet meer nodig en komt te vervallen.

 

De inlogprocedure voor de app is ook vereenvoudigd. Als je de app hebt geïnstalleerd op je telefoon of tablet en je opent deze dan zie je het volgende inlogscherm:


 

Hier log je in met de gegevens die je altijd gebruikt om in te loggen op onze website (www.railinfraopleidingen.nl). Er is dus geen apart wachtwoord meer nodig zoals in de oude versie. Na het inloggen kom je in het hoofdscherm en zie je alle opleidingen weergegeven waar je voor bent ingeschreven:Tik op de opleiding en je komt in het opleidingsoverzicht en kunt aan de slag:Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@railinfraopleidingen.nl!