U bent niet ingelogd | inloggen
SAMEN VOOR HET SPOOR
startpagina / nieuws / detailweergave
 
Uitnodigingsmails naar deelnemer/kandidaat
Publicatiedatum:21 mei 2014
Inhoud:

Op verzoek van een aantal bedrijven gaan Railinfra Opleidingen (RIO) en het Bureau voor Toetsing en Certificering (BTC) vanaf maandag 26 mei uitnodigingen voor opleidingen en examens ook naar de deelnemer/kandidaat sturen, mits zijn/haar e-mailadres bij ons bekend is. Dit betekent dat uitnodigingen niet meer aan de deelnemer/kandidaat hoeven te worden doorgestuurd als het e-mailadres in het ‘Aan’-vakje vermeld staat.


Bij uitslagen van opleidingen en examens was dit al langer het geval.

Het kan zijn dat uw bedrijf niet wil dat de uitnodigingen rechtstreeks aan uw medewerkers worden gestuurd, of daar nog niet op is ingericht. Wij begrijpen dat. Contactpersonen kunnen in dat geval, door te mailen naar Jeroen Gutte (j.gutte@railinfaopleidingen.nl / j.gutte@b-t-c.nl), aangeven dat de uitnodigingse-mails niet aan medewerkers verzonden moeten worden. Op ieder gewenst moment kunnen wij dit op verzoek weer aanzetten.

Ook hebben wij op veler verzoek de onderwerpen van de meest gebruikte e-mails uitgebreid met meer informatie, zodat deze gemakkelijker door te sturen en te archiveren zijn.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers:

Telefonisch: 033-4674727 / 033-4674392

Per e-mail: info@railinfraopleidingen.nl / info@b-t-c.nl