U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / draagsysteem / voorman kabelinfra spoorse kabels
Draagsysteem:
Voorman kabelinfra spoorse kabels
Omschrijving

De toelatingsvoorwaarden voor dit certificeringstraject staan beschreven in het certificeringschema Voorman kabelinfra spoorse kabels van de Stichting railAlert.

 

Het certificeringstraject voor de functie Voorman kabelinfra spoorse kabels bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Digitale casustoets

De casustoets wordt op de computer afgenomen. De kandidaat krijgt een praktijksituatie aangeboden en wordt gevraagd de situatie te beoordelen, de te verrichten handeling op grond van de beoordeling aan te geven en het waarom van die handeling.

De onderwerpen die getoetst worden hebben betrekking op de kerntaken van de Voorman kabelinfra spoorse kabels. Deze kerntaken en de bijbehorende eindtermen kunt u vinden in het certificeringschema Voorman kabelinfra spoorse kabels, dat te vinden is op de website van de Stichting railAlert.

 

Praktijkbeoordeling

Voor de praktijkbeoordeling voert de kandidaat zijn werkzaamheden als Voorman kabelinfra spoorse kabels in de praktijk uit. De beoordeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd Praktijkbeoordelaar Voorman kabelinfra spoorse kabels van het bedrijf. Bij het beoordelen maakt de praktijkbeoordelaar gebruik van de beoordelingslijst van de Stichting railAlert (zie onderaan bij 'Documenten'). Ingevulde en ondertekende beoordelingslijsten dienen digitaal door ingelogde contactpersonen via www.b-t-c.nl  te worden geüpload.

 

Kandidaten dienen, om in aanmerking te komen voor certificering, alle onderdelen binnen 6 maanden met een positief resultaat te hebben afgelegd.

 

Het certificaat Voorman kabelinfra spoorse kabels blijft geldig zolang de certificaathouder werkzaam is bij het bedrijf dat hem heeft voorgedragen en aan de voorwaarden wordt voldaan zoals vermeld in het certificeringschema van de Stichting railAlert.

Duur

Digitale casustoets: 120 minuten

Documenten

Het certificeringschema, de praktijkbeoordelingslijst, de beoordelingsinstructie en het Reglement Beoordeling van Vakbekwaamheid kunt u vinden op de website van de Stichting railAlert.

 

Onderdeel      Prijs
  • Kennistoets Voorman kabelinfra spoorse kabels
  € 832
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
Heb je interesse in het afleggen van dit examen?
Neem dan contact met ons op:

Telefonisch: 033 467 4392
Per e-mail: info@b-t-c.nl