U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / interne prorail-taken / calamiteiten operator tunnel technische installaties
Interne ProRail-taken:
Calamiteiten Operator Tunnel Technische Installaties
Omschrijving

De kern van de taak CO TTI is opdrachten uitvoeren van het tunneltechnisch systeem, algemeen leider (AL), overheidshulpdienst (OHD) en/of waterschappen en advies geven over het vrijgeven van de tunnel. De taak CO-TTI wordt door de bedieningsdeskundige SMC/OBI-medewerker vervuld vanaf het moment dat de tunnelbuis in de buismode Calamiteit is geraakt tot aan het moment dat de tunnelbuis wordt teruggezet in de buismode Onderhoud of Bedrijf.
 

Toelatingsvoorwaarden

Voor toelating tot het (initieel) certificeringstraject geldt dat de medewerker werkzaam is als bedieningsdeskundige SMC/OBI-medewerker. Meer informatie over alle toelatingsvoorwaarden kunt u vinden in het certificeringschema CO-TTI op de website van de Stichting railAlert.
 

Onderdelen certificeringstraject

Het certificeringstraject voor de taak CO-TTI bestaat uit een theorie-kennistoets en een praktijk-simulatietoets. Er dient daarnaast door de werkgever een werkgeversverklaring bij BTC te worden ingediend. Hierin verklaart de werkgever dat de kandidaat voldoet aan de voorwaarden voor de toelating van het initiële traject zoals benoemd in het certificeringschema CO-TTI. De initiële toetsing is gelijk aan de hercertificering.
 

Kennistoets

De kennistoets bevat 22 meerkeuzevragen en wordt digitaal aangeboden en afgenomen.
 

Simulatietoets

In de praktijk-simulatietoets laat de kandidaat zien dat hij technisch en communicatief effectief kan handelen in een stressvolle situatie.
 

Duur

Kennistoets: 45 minuten
Simulatietoets: 60 minuten per casus
 

Documenten

 

Onderdeel      Prijs
  • Kennistoets CO-TTI
  € 162
  • Simulatietoets CO-TTI
  € 286
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
Heb je interesse in het afleggen van dit examen?
Neem dan contact met ons op:

Telefonisch: 033 467 4392
Per e-mail: info@b-t-c.nl