U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / normenkader veilig werken / hercertificering v&g coördinator uitvoeringsfase
Normenkader Veilig Werken:
Hercertificering V&G Coördinator Uitvoeringsfase
Omschrijving

De V&G-coördinator Uitvoeringsfase is verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van de veiligheidsorganisatie t.a.v. arbo-, aanrijd- en elektrocutiegevaar.

Onderdelen hercertificeringstraject
Het hercertificeringstraject voor de taak V&G-coördinator Uitvoeringsfase bestaat uit een kennistoets en een praktijkdossier.

 


Kennistoets
De kennistoets bevat vragen over de voorwaardelijke voor de dagelijkse taakuitvoering benodigde kennis. De kennistoets wordt digitaal aangeboden en afgenomen.

Praktijkdossier
Een praktijkdossier bestaat uit bewijsstukken van opleidingen en werkzaamheden die gedurende langere tijd zijn verzameld. Het opzetten en vullen van het praktijkdossier is de verantwoordelijkheid van de kandidaat en een noodzakelijke stap om een certificaat te verkrijgen.

De beoordeling van het praktijkdossier  wordt door een door de Stichting railAlert gecertificeerde praktijkbeoordelaar aan de hand van een beoordelingslijst van railAlert uitgevoerd. Deze beoordelingslijst is te downloaden vanaf de website van railAlert.

Ingevulde en ondertekende beoordelingslijsten dienen digitaal door ingelogde contactpersonen via www.b-t-c.nl  te worden geüpload.

Certificaten
Wanneer bepaalde combinaties van  onderdelen met een positief resultaat zijn afgesloten, ontvangt de kandidaat één of meer certificaten (één certificaat per beveiligingssysteem). Klik hier voor een schematisch overzicht van af te leggen onderdelen/te behalen certificaten.

Exameneisen

Voor toelating tot het certificeringstraject geldt dat de medewerker een dienstverband of overeenkomst heeft met een gecertificeerd werkplekbeveiligingsbedrijf of een gecertificeerd personeelsteller, conform de ‘Certificeringsregeling Personeelstellen en Werkplekbeveiliging’ van Stichting railAlert.

 

Meer informatie over de erkenningsregeling van ProRail: HIER

 

Onderdeel      Prijs
  • Kennistoets VGCU
  € 314
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
05-03-24 Amersfoort 11:00 - 12:00 5 toon bel ons
26-03-24 Amersfoort 11:00 - 12:00 4 toon
 inschrijven 
18-04-24 Amersfoort 11:00 - 12:00 7 toon
 inschrijven