U bent niet ingelogd | inloggen
BUREAU VOOR TOETSING EN CERTIFICERING
startpagina / examens / treinbeveiligings-ingenieurstaken / praktijkbeoordelaar ib treinbeveiliging instructiebijeenkomst
Treinbeveiligings-Ingenieurstaken:
Praktijkbeoordelaar IB Treinbeveiliging Instructiebijeenkomst
Omschrijving

De beoordeling van de vakbekwaamheid van de kritische IB-taken worden uitgevoerd door een gecertificeerd praktijkbeoordelaar.

 

Voor het behalen van het certificaat moet het aanmeldformulier positief zijn beoordeeld door de assessmentcommissie en de instructiebijeenkomst worden bijgewoond.

 

De toelatingsvoorwaarden en de procedure voor het aanmelden van een praktijkbeoordelaar staan beschreven in het certificeringschema Praktijkbeoordelaar kritische kerntaken IB Treinbeveiliging van de Stichting railAlert. Dit certificeringschema kunt u downloaden vanaf de website van de  Stichting railAlert.

 

Duur

De instructiebijeenkomst duurt één dagdeel (ochtend of middag).

 

Geldigheid van het certificaat

Het certificaat blijft geldig zolang aan de voorwaarden wordt voldaan zoals vermeld in het certificeringschema. Zo dient onder andere eenmaal per jaar een expertgroepbijeenkomst te worden bijgewoond.

 

Documenten

Het aanmeldformulier, het certificeringschema en het Reglement Beoordeling van Vakbekwaamheid kunt u vinden op de website van de  Stichting railAlert.

 

Onderdeel      Prijs
  • Instructiebijeenkomst praktijkbeoordelaar
  € 700
start-
datum
locatie tijd vrije
plaatsen
onder-
delen
inschrijven
Heb je interesse in het afleggen van dit examen?
Neem dan contact met ons op:

Telefonisch: 033 467 4392
Per e-mail: info@b-t-c.nl